Kosovë

Zyrtarët komunalë në Podujevë akuzojnë ish-pushtetin për dëmtim të buxhetit

 

Zyrtarët komunalë të Podujevës kanë akuzuar ish-pushtetin për dëmtim të buxhetit në tri kontrata për dezinfektimin e hapësirave publike të brendshme dhe të jashtme.

Drejtori për Buxhet dhe Financa, Fatlum Osmani, në një konferencë për media të enjten, ka thënë se çmimi për metër katror është paguar për 6.7 herë më shumë se çmimi i tregut.