Kosovë

Vetëvendosje: Rruga “Xhemajl Mustafa” në Fushë-Kosovë nuk u përfundua sipas kontratës

Zyrtarët e Lëvizjes Vetëvendosje në Fushë-Kosovë po konsiderojnë se ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës “Xhemajl Mustafa” në këtë qytet nuk është përfunduar sipas kontratës.

 

Zyrtarët e Lëvizjes Vetëvendosje në Fushë-Kosovë po konsiderojnë se ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës “Xhemajl Mustafa” në këtë qytet nuk është përfunduar sipas kontratës.

Shefi i Grupit të këshilltarëve të kësaj partie, Durim Hajra, thotë se janë një varg çështjesh që nuk janë kryer në këtë rrugë, edhe pse zyrtarisht projekti ka përfunduar. Sipas tij, ky projekt që nga fillimi ka pasur probleme dhe pakënaqësi nga qytetarët, qoftë me zbatimin e punimeve, por edhe me vonesën e kryerjes së tyre.