Kosovë

66 pacientë me COVID-19 janë të hospitalizuar në Spitalin e Pejës

66 pacientë me COVID-19 janë të hospitalizuar në Spitalin e Pejës
Foto: KOHA
 

66 pacientë me koronavirus janë të hospitalizuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës. Sipas njoftimit, 46 pacientë janë në oksigjenoterapi, 14 gjendje të rëndë, ku njëra nga është në CPAP dhe 3 të tjerë janë shëruar.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik gjatë së enjtes ka regjistruar 19 persona të infektuar me COVID-19.