Kosovë

11 pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës në gjendje të rëndë shëndetësore

11 pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës në gjendje të rëndë shëndetësore
 

60 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me Covid-19.

Sipas një njoftimi në Facebook, është bërë e ditur se prej 60 pacientëve, 43 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga ta, 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë dhe një pacientë është në Respirator (CPAP).