Kosovë

MI-ja njofton për gjendjen e rrugëve pas reshjeve të borës dhe ngricave

 

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar për gjendjen e rrugëve pas reshjeve të fundit të borës dhe ngricave.

Përmes një njoftimi për media, MI-ja ka thënë se në disa rrugë është intervenuar me kripë për shkak të ngricave.