Kosovë

Sot nisi gjysmëvjetori i dytë në 97 shkollat e rajonit të Pejës

Sot nisi gjysmëvjetori i dytë në 97 shkollat e rajonit të Pejës
 

Pejë, 18 janar – Objektet shkollore në komunat e rajonit të Pejës të hënën për gjysmëvjetorin e dytë kanë hapur dyert për rreth 40 mijë nxënës sa ndjekin mësimin në 97 shkolla të dy niveleve në komunën e Pejës, Istogut, Klinës dhe Deçanit.

Siç kanë njoftuar për KOHËN, drejtuesit e arsimit në këto komuna, asnjëra shkollë nuk është detyruar të mbetet e mbyllur jashtë procesit mësimor për shkak të rasteve të mundshme me Covid-19.