Kosovë

Fshatrat e Gollakut në terr, paralajmërojnë protestë para KEDS-it

Fshatrat e Gollakut në terr, paralajmërojnë protestë para KEDS-it
 

Banorët e fshatrave Prapashticë, Gllogovicë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Marevc ka 12 ditë që kanë mbetur në terr.

Reshjet e fundit të shiut dhe borës kanë rrëzuar shtyllat elektrike dhe kanë këputur kabllot, duke lënë banorët e kësaj ane pa rrymë, në këto temperatura të ulëta.