Kosovë

Në Spitalin e Gjakovës 30 pacientë me COVID-19 po trajtohen me oksigjenoterapi

Foto: Koha / ilustrim
 

Spitali i Gjakovës ka njoftuar se aktualisht është duke i trajtuar 61 pacientë për COVID-19. Sipas njoftimit, 33 pacientë janë konfirmuar pozitivë me koronavirus.

Spitali ka njoftuar se 15 pacientë janë të konfirmuar negativë dhe 13 të tjerë janë të pakonfirmuar. Ndërkaq me oksigjenoterapi po trajtohen 30 pacientë.