Kosovë

Lumi Mirusha sërish del nga shtrati, bllokohen disa rrugë

Lumi Mirusha sërish del nga shtrati, bllokohen disa rrugë
 

Si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut dhe borës lumi Mirusha ka dalë nga shtrati duke bërë që të bllokohen disa rrugë në Malishevë.

Siç ka njoftuar komuna, është bllokuar rruga Mirushë-Gurbardh, ndërsa vështirësi ka në akset rrugore Malishevë-Kijevë, Malishevë-Banjë dhe Turjakë-Bubël.