Kosovë

QKMF-ja në Podujevë nis ofrimin e shërbimeve në shtëpi

 

Institucioni kryesor shëndetësor në Podujevë (QKMF) nga sot ka filluar shërbimin palitativ, që nënkupton ofrimin e shërbimeve në shtëpi për personat që janë të palëvizshëm.

Ndërkohë, shërbimi i laboratorit dhe rëntgenit do të punojnë 24 orë, të cilët deri tash nuk kanë ofruar shërbime as gjithëditore.