Kosovë

Projektet infrastrukturore dominuan edhe gjatë vitit 2020 nëpër komuna

Projektet infrastrukturore dominuan edhe gjatë vitit 2020 nëpër komuna
Foto: Ilustrim
 

Shtrimit të asfaltit, bazuar në raporte, komunarët në Obiliq dhe Fushë-Kosovë, i kanë kushtuar më së shumti vëmendje edhe gjatë gjysmës së dytë të vitit 2020.

Shumë kontrata janë nënshkruar e shumë mjete janë shpenzuar për rrugë.