Kosovë

Rruga e Rugovës u dëmtua rëndë gjatë dimrit, banorët ndihen të pasigurt

 

Dëmtime të rënda ka pësuar gjatë dimrit rruga e Rugovës.

Në tërë gjatësinë e saj, nga Peja e deri në Kuqishtë, ajo përshkohet nga gropat, derisa asfalti është plasaritur tërësisht. Problem të madh për sigurinë paraqesin edhe rrëshqitjet e gurëve dhe dheut.