Kosovë

Mësimdhënësit në Lipjan ankohen se komuna nuk po ua paguan pagat jubilare

Foto: Koha / ilustrim
 

Mbi dy milionë euro të grantit qeveritar, të cilat kanë mundur të shpenzohen nëpër kategori të ndryshme, i kanë tepruar Komunës së Lipjanit gjatë vitit të kaluar, prej të cilave rreth 650.000 euro i janë rikthyer si suficit nivelit qendror.

Kjo ka nxitur reagimin e mësimdhënësve në këtë komunë, të cilët janë ankuar se nuk po u paguhen pagat jubilare, shpenzimet e udhëtimit, shujtat dhe as pagesat për shpenzime të rrugës.