Kosovë

Komuna e Pejës s’i përfshin banorët e Rugovës në takimet publike për hartim të hartës zonale

 

Në kuadër të procesit të hartimit të hartës zonale në Komunën e Pejës, takime publike me banorët e zonave urbane e rurale të kësaj komune janë planifikuar për muajin shkurt dhe mars.

Por, në agjendën e këtyre takimeve për draft-dokumentin e hartës zonale, mungojnë takimet me banorët e 14 fshatrave të Rugovës, që përbën gjysmën e territorit të Komunës së Pejës.