Kosovë

Planifikohet ndërtimi i disa rrugëve në Gjakovë

 

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, të enjten ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me kryetarin e komunës së Gjakovës, Ardian Gjini.

Siç bëhet e ditur për media, me firmosje të këtij dokumenti mundësohet ndërtimi dhe asfaltimi i disa rrugëve në këtë qytet, për të cilat ministri Abrashi theksoi rëndësinë e tyre për mirëqenien e banorëve të Gjakovës.