Kosovë

Policia mban ligjërata kundër drogës në shkollat e Podujevës

Policia mban ligjërata kundër drogës në shkollat e Podujevës
 

Zyrtarë policorë të Kosovës kanë filluar ciklin e ligjëratave nëpër shkollat Komunës së Podujevës kundër përdorimit të drogave.

Të enjten janë ndalur në shkollën fillore “Shaban Shala” në qytet. Instruktor në sekrorin e dhunës në familje DPBP, Hysen Thaçi, u ka folur nxënësve të klasave të nënta të kësaj shkolle për llojet e drogave, për efektet dhe trajtimin e atyre që mund të kenë qenë vartës të këtyre substancave. Gjatë ligjëratës, ai ka thënë se është në rritje numri i përdoruesve të drogave, sidomos te të rinjtë.