Kosovë

VV-ja në Lipjan akuzon qeverisjen e Ahmetit për ndërtime të larta pa kritere

 

Lipjan, 26 shkurt - Lëvizja Vetëvendosje në Lipjan ka akuzuar kryetarin e kësaj komune, Imri Ahmeti, se po lejon të ndërtohen objekte të larta banesore pa kritere derisa afërsia e tyre me njëra-tjetrën po paraqesin rrezik dhe probleme të ndryshme.

Sipas Vetëvendosjes, tashmë është̈ sekret publik që korrupsioni po “lulëzon në Komunën e Lipjanit” kur bëhet fjalë për sferën e ndërtimeve të larta.