Kosovë

Disa fshatra të Gjakovës mbesin pa ujë

Foto: Ilustrim
 

Disa fshatra të Gjakovës kanë mbetur pa ujë për shkak të defektit të një gypi që ka ndodhur mbrëmë në mes të fshatit Fortesë dhe Celinë.

KRU “Gjakova” ka njoftuar se pa ujë të pijes do të mbesin fshatrat “Fortesë, Celinë, Krushë, Nagavc, Hoqë e Vogël, Piranë, Qëndresë, Bregdri, Krajk dhe Zym.