Kosovë

Kërkohet rregullore e veçantë për trajtimin e skamnorëve në procesin e legalizimit

Kërkohet rregullore e veçantë për trajtimin e skamnorëve në procesin e legalizimit
 

Procesi për legalizim të objekteve dhe shtëpive në Komunën e Ferizajt po vazhdon të zvarritet si pasojë e situatës së pandemisë.

Nga rreth 35 mijë ndërtime pa leje sa ka kjo Komunë, deri më tash janë legalizuar rreth njëmijë shtëpi të banimit.