Kosovë

Podujeva premton përkrahje për gratë që merren me biznes

 

Zyrtarët komunalë të Podujevës kanë premtuar se do t’u dalin në ndihmë grave që angazhohen për të siguruar pavarësi ekonomike. Në Ditën e Gruas, nënkryetarja e Komunës, Marigona Lahu e ka viztuar fermeren nga kjo komunë, Afërdita Murati nga fshati Llapashticë.

“Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, një delegacion i Komunës së Podujevës, i udhëhequr nga nënkryetarja Marigona Lahu, ka vizituar biznesmenen dhe fermerën e suksesshme llapjane, Afërdita Murati në fshatin Llapashticë. Gjatë vizitës në biznesin familjar të zonjës Afërdita Murati, nënkryetarja Marigona Lahu, e shoqëruar nga drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport, Elhame Kutllovci, drejtoresha për Pronë, Kadastër dhe Gjeodezi, Bahrie Shatrolli dhe drejtori i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vigan Salihu, u informuan me punën suksesin dhe sfidat me të cilat përballet një grua e skusesshme llapjane”, thuhet në njoftimin e Komunës së Podujevës.