Kosovë

Jep dorëheqje drejtori për Arsim në Fushë-Kosovë pas mosmarrëveshjeve me kryetarin e Komunës

 

Drejtori i deritashëm për Arsim në Komunën e Fushë-Kosovës ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë. Ai në një prononcim për KOHË-n ka thënë se këtë vendim e ka marrë për shkak të mosmarrëveshjeve me kryetarin e Komunës, Burim Berisha, rreth menaxhimit të këtij sektori.

“Ka një kohë të gjatë që kemi mosmarrvëshje me kryetarin e Komunës, duke nisur nga mospërfillja rreth buxhetit për arsim, anashkalimi gjatë kohës së pandemisë, stërngarkesa e paraleleve në shkollat e qytetit për shkak të migrimeve të banorëve nga e gjithë Kosova dhe jashtë saj, pamundësia e pajisjes së shkollave me pajisje digjitale, mungesa e hapësirave për të ndërtuar kopshte dhe shkolla të reja”, ka thënë Islam Shabani në një përgjigje me shkrim.