Kosovë

Rregullorja për orarin e punës së bizneseve përplasë opozitën e ekzekutivin në Podujevë

 

Debat të gjatë ka shkaktuar propozimi për plotësimin dhe ndryshimin e Rregullores për orarin e punës së bizneseve që operojnë në Komunën e Podujevës. Diskutimi ndërmjet këshilltarëve komunalë dhe anëtarëve të ekzekutivit kanë nisur që në fillim të seancës të së mërkurës kur është folur për rendin e ditës. Drejtori për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik (PZHE), Pajtim Balaj, ka kërkuar që kjo pikë të hiqet nga rendi i ditës, pasi sipas tij, ata e kanë planifikuar ta rishikojnë vetëm pjesërisht, ndërsa Komiteti për Politikë dhe Financa kishte kërkuar që Rregullorja në fjalë të rishikohet në tërësi.

Edhe shefi i Grupit të VV-së, Florent Hasani, ka thënë se janë që kjo pikë e rendit të ditës të shtyhet për një seancë tjetër.