Kosovë

Dy shkolla në Ferizaj kalojnë në mësim online

 

Rreth 500 nxënës të SHFMU “Abetarja” në Softaj dhe SHFMU “Arsim Rexhepi” në fshatin Sazli, me vendim të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës kanë kaluar në mësim “online”. Kjo si pasojë e rritjes së numrit të të infektuarve me COVID-19 brenda këtyre institucioneve shkollore.

Por, familjet skamnore kanë kërkuar mbështetje nga komuna për t’u siguruar nxënësve pajisje elektronike për ndjekjen e mësimit “online” nga shtëpia.