Kosovë

Drejtori komunal në Podujevë padit këshilltarin e PDK-së

 

Drejtori për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik në Komunën e Podujevës, Pajtim Balaj, ka ushtruar padi ndaj këshilltarit komunal të PDK-së, Rafet Llapashtica.

Siç ka shkruar vetë Balaj në “Facebook”, padia është bërë për shkak se ai konsideron se Llapashtica në seancën e fundit ka shpifur kur ka thënë se më herët ka marrë subvencione nga Komuna.