Kosovë

Komuna e Prizrenit konsideron se aktakuza ndaj drejtoreshës së Arsimit është ngritur për çështje teknike

Komuna e Prizrenit konsideron se aktakuza ndaj drejtoreshës së Arsimit është ngritur për çështje teknike
 

Fisnik Minci

Komuna e Prizrenit, të mërkurën, ka reaguar lidhur me aktakuzën e Prokurorisë Themelore të Prizrenit kundër drejtoreshës së Arsimit, Xhemile Thaçi-Vezgishi, duke vlerësuar se kjo aktakuzë është ngritur për çështje teknike. Në reagimin e Komunës, thuhet se organet komunale dhe vet drejtoresha për këtë aktakuzë janë njoftuar nëpërmjet mediave.