Kosovë

VV-ja bën kallëzim penal ndaj zyrtarëve të Fushë-Kosovës për “keqpërdorim të fondeve për COVID”

VV-ja bën kallëzim penal ndaj zyrtarëve të Fushë-Kosovës për “keqpërdorim të fondeve për COVID”
 

Shefi i Grupit të këshilltarëve të Vetëvendosjes në Fushë-Kosovë, Durim Hajra, ka dorëzuar në Prokurorinë Themelore të Prishtinës, kallëzim penal ndaj qeverisë komunale. Hajra dyshon se mjetet që ishin ndarë për parandalim dhe luftim të COVID-19 janë keqpërdorur nga komunarët e Fushë-Kosovës.

Ai fillimisht njoftimin për kallëzim penal e ka bërë në Stacionin Policor të Fushë-Kosovës, e më pas e ka dorëzuar në Prokurorinë Themelore të Prishtinës.