Kosovë

Konkursi për drejtor do të përsëritet në 32 shkolla të Podujevës

 

Ka dështuar konkursi për drejtor në shumicën e shkollave të Komunës së Podujevës. Në konkursin e hapur në janar të këtij viti komuna ka arritur t’i “rehatojë” 8 shkolla me drejtorë.

Ndërsa, do të përsëritet konkursi te 32 shkolla të tjera, 28 prej të cilave për drejtorë dhe 4 për zëvendësdrejtorë. Zëdhënësi i Komunës së Podujevës, Fatri Zhitia, ka thënë se për shkak të mospërmbushjes së kërkesave siç kërkohen në Udhëzimin Administrativ nr. 151 të datës 24.12.2020, konkursi do të rishpallet në 32 shkolla.