Kosovë

81 pacientë me koronavirus në Spitalin e Gjilanit, 61 me oksigjenoterapi

81 pacientë me koronavirus në Spitalin e Gjilanit, 61 me oksigjenoterapi
 

541 persona në Gjilan janë aktiv me koronavirus. Sipas njoftimit nga Komuna e Gjilanit 81 persona janë të hospitalizuar dhe 61 me oksigjeno-terapi.

nënkryetarit, Arbër Ismajli, ka apeluar të gjithë qytetarët që t’i respektojnë masat kundër përhapjes së COVID-19.