Kosovë

Bytyçi: Vaksinimi paraqet fazën e përfundimit të pandemisë

 

Drejtoresha Shëndetësisë në Komunën e Lipjanit, Merita Bytyçi, ka deklaruar se faza e vaksinimit kundër koronavirusit është duke shkuar mirë, ku stafi mjekësor dhe personat mbi moshën 70-vjeçare, janë duke marrë vaksinën.

Bytyçi për SOT të KTV-së ka thënë se kjo fazë është e rëndësishme pasi që fundi i pandemisë shihet kur fillon vaksinimit.