Kosovë

Degradohet objekti i shkollës në Kovaçec i përuruar para shtatë muajsh

 

Shkolla fillore “Idriz Seferi” në fshatin Kovaçec të Komunës së Kaçanikut, megjithëse është përuruar në shtator të vitit të kaluar, ka nisur të degradohet si pasojë e lagështisë dhe punimeve jo cilësore.

Për këtë objekt, në të cilin ndjekin mësimin rreth 170 nxënës, Komuna e Kaçanikut ka shpenzuar mbi 232 mijë euro.