Kosovë

Në Shalë të Lipjanit kërkohet rinovimi i ish-objektit të Shtëpisë së Shëndetit

 

Për mungesën e një çerdheje publike dhe një qendre rinore po ankohen banorët e fshatit Shalë dhe disa lokaliteteve përreth në Komunën e Lipjanit.

Ata thonë se komunarëve ua kanë adresuar disa herë kërkesën që ish-objekti i Shtëpisë së Shëndetit të rinovohet dhe të shfrytëzohet në këtë drejtim, por që nuk kanë marrë përgjigje.