Kosovë

24 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës

 

54 pacientë të infektuar me koronavirus janë duke u trajtuar në Spitalin Rajonal të Pejës.

Siç bëhet e ditur nga spitali, 38 pacientë janë me oksigjenoterapi dhe një në CPAP.