Kosovë

Deponinë ilegale afër KFOR-it në Pejë nuk ka kush ta largojë

 

Afër bazës ushtarake të KFOR-it italian “Villaggio Italia” në Pejë, nga persona të pandërgjegjshëm sërish janë hedhur mbeturina. Jo vetëm krijimi i deponisë ilegale, por edhe pamundësia për ta larguar atë është kthyer në çështje diskutimi mes institucioneve komunale dhe përfaqësuesve të misionit ndërkombëtar.

Nexhat Abdullahi, drejtor i kompanisë rajonale të mbeturinave “Ambienti”, i ka thënë KOHËS se largimi i asaj deponie nuk është përgjegjësi e kësaj kompanie.