Kosovë

Gjobiten 8 lokale në Ferizaj për shkelje të masave anti-COVID

Foto: Ilustrim
 

Në ditën e parë të Fitër Bajramit, në rajonin e Ferizajt janë gjobitur 8 lokale gastronomie për shkelje të masave anti-COVID dhe një është mbyllur përkohësisht nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.

AUV-i njofton se lokalet nuk kishin krijuar kushtet për ruajtjen e distancës