Kosovë

Kërkohet siguri për kalimtarët në rrugë

 

Ministria e Infrastrukturës me AMRKS, bashkëpunëtorët dhe Policinë e Kosovës në kuadër të javës së gjatë globale të sigurisë rrugore, organizoi një marshim me fëmijë, duke kërkuar rrugë sa më të sigurta për kalimin e qytetarëve.

Derisa fëmijët mbanin në duar pankarta “Love30”, aty u shpërndanë edhe maska tek qytetarët.