Kosovë

Nis “Java e Pastrimit me Unitetin” në Vushtrri

 

(KosovaPress) - Komuna e Vushtrrisë së bashku me kompaninë e pastrimit “Uniteti” kanë nisur fushatën njëjavore për pastrimin e qytetit dhe sensibilizimin e qytetarëve për ambient të pastër.

Kryetari i komunës, Xhafer Tahiri tha se qëllimi i këtij aktiviteti një javor është Vushtrria e pastër.