Kosovë

Pas 22 vjetësh, familja Shehu detyrohet t’ia lirojë banesën pronarit serb

 

Hazbie Shehu, së bashku me të bijën e saj nga qyteza e Kaçanikut, natën e mbrëmshme e kaluan jashtë banesës në të cilën jetuan 22 vjet.

Pronari legjitim i banesës nga komuniteti serb së fundmi është kthyer dhe ia ka shitur atë dikujt tjetër në mënyrë ligjore.