Kosovë

Prizreni me Muze për dëshmorët, por me gabime drejtshkrimore

Foto: Komuna e Prizrenit
 

Në 22-vjetorin e çlirimit të Kosovës, Komuna e Prizrenit ka përuruar Muzeun e Dëshmorëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ky organizim u bë në prani të institucioneve të vendit dhe organizatave të dala nga lufta. Megjithatë, në hyrje të Muzeut u vërejtën disa gabime drejtshkrimore.

Aty shënohej “Muzeu i Dëshmoreve” dhe “Martys Museum”, në vend të “Muzeu i Dëshmorëve” dhe “Martyrs Museum”.