Kosovë

Komuna e Malishevës ankohet për mosalokim të buxhetit për investime kapitale

 

Komuna e Malishevës është ankuar se ende nuk i janë alokuar mjetet nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve për investime kapitale.

Përmes një komunikate për media, komuna thotë se mosalokimi i buxhetit, do të sjellë probleme serioze për komunën, pasi do të ketë vështirësi të mëdha në realizimin e planifikimeve për investime kapitale për këtë vit, sepse pa alokim të buxhetit, nuk mund të zhvillohet asnjë procedurë për realizimin e tyre.