Kosovë

55 puse për familjet në gjendje të rëndë ekonomike do të hapen në Podujevë

 

Organizata "Qatar Charity" do të ndërtojë 55 puse për familjet me gjendje të rëndë ekonomike në Komunën e Podujevës. Kjo është mundësuar pas memorandumit të bashkëpunimit që është nënshkruar nga kryetari i Komunës, Shpejtim Bulliqi dhe drejtori i përgjithshëm i kësaj organizate, Mahmouad Abbas.

Sipas njoftimit të Komunës së Podujevës gjatë takimit që është mbajtur të premten, të dy palët kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi edhe për grante në bujqësi.