Kosovë

Bekim Jashari synon mandatin e dytë në krye të Skenderajt

 

Bekim Jashari ka konfirmuar të shtunën se do të synojë edhe mandatin e dytë në krye të Komunës së Skënderajt, duke iu futur garës për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Jashari në një postim në Facebook ka komentuar punën e tij në mandatin e parë, duke theksuar se vendimi që t’i futej garës katër vjet më parë ka qenë vendim “jo i lehtë për mua dhe familjen time”.