Kosovë

Komuna e Lipjanit kritikohet se po i asfalton vetëm rrugët “e anëtarëve” të LDK-së

 

Banorët e fshatit Medvec të Komunës së Lipjanit po ankohen se Komuna ka nisur asfaltimin e rrugëve dhe rrugicave të fshatit, por ato po asfaltohen mbi bazë të ngjyrimeve politike e familjare, duke i anashkaluar lagjet e tjera që nuk i përkasin partisë në pushet. Banorët janë ankuar se ngjashëm kishte ndodhur edhe në vitet e kaluara

Banorët e disa lagjeve të fshatit Medvec të Komunës së Lipjanit ankohen se janë diskriminuar gjatë asfaltimit të rrugëve dhe rrugicave të fshatit me arsyetim se ato janë asfaltuar mbi bazë të ngjyrimeve politike e familjare.

Madje, sipas banorëve, në disa lagje janë asfaltuar edhe rrugë private.