Kosovë

20 komuna në Kosovë s’kanë asnjë rast aktiv me koronavirus

 

Njëzet komuna në Kosovës nuk e kanë asnjë rast aktiv me koronavirus. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, Novobërda, Suhareka, Graçanica, Skenderaj, Hani i Elezit, Dragashit, Ranillugu, Juniku, Mitrovica e Veriut, Parteshi, Kllokoti, Mamusha, Shtërpca, Zubin Potoku, Deçani, Zveçani, Rahoveci, Shtimja dhe Fushë-Kosovë janë komunat që aktualisht nuk kanë asnjë rast aktiv.

Në anën tjetër, Gjilani ka më së shumti raste aktive me koronavirus në nivel vendi.