Kosovë

Rahoveci, Komuna më transparente në Kosovë

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Rahoveci është komuna me shkallën më të lartë të transparencës gjatë vitit 2020, ka bërë të ditur Instituti i Demokratik i Kosovës.

Sipas raportit të publikuar, Komuna e Rahovecit ka 90 pikë, pasuar nga Drenasit, Lipjani, Gjakova dhe Mitrovica e Jugut. Me më së paku pikë është poentuar Mitrovica e Veriut dhe komunat e tjera veriore, si dhe ato me shumicë serbe.