Kosovë

Mërgimtarët ankohen për kaosin në rrugët e Pejës

 

Kolonat e gjata dhe lëvizja e avashtë nëpër rrugët e Pejës janë për çdo verë pjesë e pandashme e pushimeve të mërgimtarëve.

E gjendja, sipas mërgimtarëve, është rënduar edhe më shumë, pasi që kolona tani nuk ka vetëm në rrugën kryesore të qytetit, por në pothuajse të gjitha rrugët.