Kosovë

Peja aktualisht me 11 raste aktive me Covid-19 dhe mbi 23 mijë të vaksinuar

 

Në mesin e 70 rasteve të reja pozitive në nivel vendi, një rast është nga Peja. Ky rast i ri, siç tha për KOHËN, drejtoresha e Institutit Rajonal të Shëndetit Publik në Pejë, Adnora Nurboja, ka quar në 11 rastet aktive, sa janë aktualisht në këtë komunë.

Në dy javët e fundit në Pejë numri i rasteve aktive me Covid-19 ka shënuar një rritje prej 7 rasteve të reja.