Kosovë

Mbesin pa ujë tri lagje të Gjakovës

 

Lagjja Demjan, Shehu dhe Gërqina e poshtme në Gjakovë kanë mbetur pa ujë të pijes.

“KRU” Gjakova njofton se pa ujë mbeten për shkak të një defekti që ndodhi në trafon energjetike.