Kosovë

Rritje e interesimit të lipjanasve për vaksinim

 

Qendra e Vaksinimit në Lipjan javën e kaluar e ka thyer rekordin e saj me administrimin e 520 vaksinave, krahasuar me mesataren ditore prej 350.

Por, vonesë në proces të vaksinimit sipas koordinatorit të kësaj qendre paraqesin verifikimi elektronik i personelit për paraqitje në punë dhe bartja e përgatitja e materialeve për vaksinim.