Kosovë

Vështirësi në shuarjen e zjarreve, nuk ka mjaftueshëm zjarrfikës

 

Zjarret e nisura qe pesё ditё si pasojë e temperaturave të larta dhe faktorit njeri kanё vazhduar tё përhapen edhe tё martën në pyjet e Kosovёs.

Sipas Agjencisё sё Menaxhimit tё Emergjencave, situata mё e rёndё ёshtё nё rajonin e Pejёs, nё Parkun Kombёtar tё Bjeshkёve tё Nemuna.