Kosovë

Grafite nacionaliste në hyrje të një fabrike me pronar shqiptar në Graçanicë

 

“Kosova është Serbi” dhe “vrasje shqiptarëve” janë shkrimet që janë bërë në muret në hyrje të një fabrike të kërpudhave në Graçanicë, me pronar shqiptar.

Nga kompania DAB është thënë se në këtë kompani ka edhe punëtorë të komuniteteve tjera, përfshirë edhe serbë dhe se po përballen me presion të vazhdueshëm.